Aria de aplicabilitate a vitraliilor este foarte mare.
Firma noastră execută la comandă vitralii prin pictare manuală cu soluţii speciale pe diferite tipuri de sticla (clară, sablată, termopan, etc.) pentru diverse destinaţii :

  • uşi de interior sau exterior;
  • piese de mobilier (vitrine, dulapuri, măsuţe de sticla);
  • băi;
  • bucătarii;
  • birouri, etc.

Acestea pot fi montate pe orice sistem de tâmplărie (lemn, PVC sau aluminiu).
Prin răşină şi culoare găsim o alternativă la clasicul fir cu plumb şi folie colorată. Răşina se aplică într-o multitudine de culori. Iniţial se marchează conturul după desenul clientului, sugestiile sau catalogul nostru, după care suprafeţele se acoperă cu răşină manual. Această tehnică are o rezistentă deosebită faţă de orice factori externi, pentru o perioadă nelimitată de timp, fiind net superioară tehnicii overlay la care nu este exclusă posibilitatea desprinderii foliilor sau şnurului de plumb de suport. Răşina permite proiectarea unor lucrări complexe.

Oglinzile fac parte din categoria pieselor care nu pot lipsi dintr-o locuinţă. Cu o rama potrivită şi cu o distribuţie într-un loc bine gândit, ele pot deveni adevărate accesorii pentru amenajare.
Ele înfrumuseţează un interior, măresc vizual spaţiul, adâncesc suprafeţele şi oferă luminozitate.
Cu grosimi de 3mm sau 4 mm, clare sau pe nuante de maro (bronze), oglinzile oferite de societatea noastră vă asigură o imagine clară şi pot fi tăiate la diverse dimensiuni în funcţie de solicitările clienţilor noştri.