Singurul sistem cu banda magnetica de etansare

Valedo BKS si BKS-T  sunt cele mai transparente sisteme disponibile pe piata , fara profile verticale din aluminiu, sau chedere PVC vizibile, aceste sisteme folosesc banda magnetica pentru etansare intre panourile de sticla.

Panourile de Sticla Gliseaza printr-o Singura Sina

Valedo BKS  glisează prin 2 șine orizontale cu un singur canal de glisare , iar felul in care sunt proiectate rolele cu rulmenti permit panourile de glisare sa coteasca si pe colturi indiferent de unghiul format.

Toate panourile parcate pe o suprafata infima

Aduna o suprafata mare din sticla  si parcheaza toate panourile fara sa ocupe spatiu si astfel vei avea indeajuns spatiu sa iti poti aseza masa si canapelele.

Blocaj al panourilor pivotate

Asigura ca ai pus siguranta de blocaj al panourilor pivotate si stai fara griji ca vremea s-ar putea schimba daca esti plecat de acasa, vantul nu va putea misca panourile! Poti bloca oricare dintre panouri individual ori poti doar bloca primul panou pentru aerisire!

Tot ce vezi e sticla!

Sinele de glisare se pot vopsi orice culoare, astfel tot ce poti vedea de afara e doar sticla! Fara profile verticale, fara chedere PVC, sistemul Valedo BKS e cel mai transparent sistem de pe piata!

Etansietate impotriva infiltratiilor

Spatiile deschise de dimensiuni  mari sunt usor de proiectat si exista multe optiuni de amenajare din care poti alege. Atunci cand va decideti asupra unui sistem cu sticla care vi se potriveste cel mai bine pentru  proiect, performantele de etansietate trebuie luate in calcul !

Performante in orice anotimp

  • Sistemul Valedo BKS a fost proiectat pentru exterior , este un sistem glisant functional in orice anotimp
  • Certificate CE
  • Toate sistemele noastre au marcaje CE , si sunt in conformitate cu standardele UE
  • Proiectare Fiabila
  • Produsele Valedo sunt proiectate sa functioneze corect intr-un timp cat mai indelungat fara operatiuni de service