standard-title Servicii

Servicii

       Montaj

   Cu o echipa stabila si dinamica si echipamente adecvate oferim clienţilor montaj atât pentru tâmplărie PVC si aluminiu cat si pentru o serie de alte produse comercializate de noi cum ar fi : uşi metalice, uşi de garaj, jaluzele, etc. Montajul se executa cu personal profesionist si cu materiale de cea mai buna calitate, pentru a asigura cele mai exigente cerinţe ale beneficiarului.

       Întreţinere si reparaţii (Mentenanţă)

     Experienţa noastră de peste 22 ani in domeniu, ne califica sa putem realiza orice fel de intervenţie în sensul reparării, gresării, calării, și al reglajului oricărui tip de ferestre sau uşi indiferent daca au fost montate de noi sau alte firme. Va putem oferi intervenţii pentru orice fel de tâmplărie. Putem modifica ferestre din simpla în dubla deschidere, schimbare completă a feroneriei, schimbare balamale, calări, înlocuire sticla sparta sau înlocuire cu sticla performanta.
       Tâmplăria generic denumită „Termopan” după cum o cunoaşte majoritatea dintre noi, din aluminiu sau PVC, necesita nişte revizii periodice. Indiferent de cat de bine a fost realizat montajul, mai devreme sau mai târziu, se va ajunge la necesitatea unor reglaje, iar acest lucru este normal.
Reglajul periodic se face la solicitarea clientului. Efectuarea acestuia regulată duce la prelungirea duratei de viață a tâmplăriei, la obținerea unui confort sporit, datorat etanșării corespunzătoare realizata astfel și a evitării infiltraţiilor sau pătrunderii curenţilor de aer.

    Consultanţă de specialitate

     Oferim consultanta fiecărui client pentru alegerea soluţiei optime atât in privinţa calităţii produsului cat si preţului accesoriilor folosite, a sticlei dar si a design-ului produsului executat.