standard-title Despre noi S.C. DECOVIT PRODCOM S.R.L. DEVA, este societate comerciala cu capital privat, infiintata in anul 1998. Inca de la infiintare ne-am propus sa fim foarte buni in ceea ce facem, pentru a o putea face mult timp. Ne-am propus sa oferim clientilor nostrii servicii prompte care sa ofere siguranta si calitate in exploatare.

Despre noi

S.C. DECOVIT PRODCOM S.R.L. DEVA, este societate comerciala cu capital privat, infiintata in anul 1998. Inca de la infiintare ne-am propus sa fim foarte buni in ceea ce facem, pentru a o putea face mult timp. Ne-am propus sa oferim clientilor nostrii servicii prompte care sa ofere siguranta si calitate in exploatare.

    In anul 1998 firma noastra si-a inceput activitatea cu fabricarea geamurilor termopan si a vitraliilor. Un an mai tarziu ne-am extins activitatea cu confectionarea tamplariei din aluminiu. La inceput am executat tamplarie din aluminiu tip Slatina.

    Din 1999 am trecut pe fabricarea tamplariei din aluminiu import Grecia, extinzandu-ne si marindu-ne activitatea concomitent cu productivitatea.

   Din 2001 am deschis un magazin de prezentare si desfacere a produselor executate de noi precum si a unor produse auxiliare, in Deva, Str. Pietroasa, nr.1.

   Din 2002 am inceput fabricarea tamplariei din PVC in noua noastra hala de productie situata in Deva, Str. 22 Decembrie, nr.236B, precum si comercializarea si montarea de usi metalice de siguranta, de usi de interior din MDF, de usi pliante si de jaluzele orizontale si verticale.

   Din 2003 am deschis al doilea magazin de prezentare si desfacere a produselor executate de noi, in Deva, Str. Marasti, bl.G parter, precum si a unei game largi de produse pentru amenajari interioare. De asemenea ne-am largit domeniul de activitate cu executarea dulapurilor glisante de tip Kommandor.

   In 2004 am deschis primul nostru punct de lucru in Hunedoara pe B-dul Dacia, bl. G1 parter.

In 2005 am deschis al 2-lea magazin in Hunedoara pe Str. Cerbului, bl.Y3 parter.

   In 2006 am inceput colaborarea cu s.c. Denis s.r.l. din Orastie care a devenit reprezentantul nostru. Deasemenea in aceasta perioda am trecut productia pe profile Ramplast.

   De asemenea mai executam lucrari de amenajari interioare, tavane false, pereti despartitori, etc.